February 21, 2011

Spotted

Came across this fantastic leather creation at the exhibition at the Somerset House yesterday. The designer Martina Spetlova, recently graduated from St.Martins has several amazing leather pieces in her collection, among them a 2 set in white.

Have a lovely noon folks, I’m heading back to the Somerset House and thank god it looks like a dry day outside.

Comments (5)

 1. February 21, 2011
  Mll Mag said...

  Love the perfecto :))

 2. February 21, 2011
 3. February 21, 2011
  Annabel said...

  Hei!
  Siden du bor i London og jeg egentlig aldri har fått helt med meg hva du driver med, er det mulig å spørre hva du jobber med, eller gjør i London?
  Hilsen Annabel

 4. February 22, 2011
  Tina T said...

  Er du fornøyd med ditt nye kamera? Lurer på om jeg skal kjøpe det samme. Burde jeg det?

  http://tinatee.com

 5. February 24, 2011
  northernlight said...

  Hei Tina, det kameraet er mitt beste kjøp noensinne, har aldri fått så mye igjen for pengene tidligere som har gjort meg så glad. Det finnes i flere modeller i andre prisklasser så jeg vil råde deg til å få litt hjelp til din bruk. Grunnen til at jeg kjøpte dette og ikke modellen under er at jeg vil utvikle meg som fotograf, ikke bare snappe automatisk. Jeg må innrømme at det ikke er så lett, sliter alltid med lyset, derfor har jeg nå kjøpt en ny 50mm linse som fanger mer lys og er perfekt for outfit og portrett bilder. Håper du finner et kamera som passer for deg, lykke til! xx

Please leave a comment about the post if you have something on your mind, all feedback or questions to me or other comments are highly appreciated, whoever you are....