February 1, 2011

Rainday

Except for working the whole day and going through images from all shows in Stockholm I managed a wet trip in Covent Garden. I know on grey days like this the trick is to brighten up with colors, for some reason I don’t work like that and tend to dress like the light outside. Today a bright blue electric scarf landed on my door step from Italy, that will do the work for now.

Levi’s skirt, shirt and jumper Cos, coat French Connection, boots Acne, bag Mulberry and Chanel Black Pearl on my nails.

Comments (5)

 1. February 1, 2011
 2. February 1, 2011
  Mll Mag said...

  Always beautiful ;))

 3. February 2, 2011
  Impressed said...

  Hei! Jeg ble oppmerksom på bloggen din da du var nominent ti Vixen blogg award og har siden fulgt den hver dag og gleder meg til hver outfit-oppdatering. Du har en fantastisk gjennomført stil, elegant og chick. Jeg blir fort lei av blogger da de ofte gjentar seg selv og blir uinteressante, men noe sier meg at jeg kommer til å følge din en god stund fremover; din stil er ekslusiv, den er noe å drømme om, men den er likevel ikke uoppnåelig og urealistisk å ha som forbilde 😉 Du er et godt eksempel å følge og bli inspirert av. Location for dine bilder er også et stort pluss. Jeg vil med dette ønske deg lykke til videre og håper du fortsetter i samme ånd! 🙂

  ps: Den skinnjakken du har fra top shop er kjempelekker, hvilken modell er det? Vet du om den er å få tak i fortsatt?

 4. February 2, 2011
  Emily said...

  Love the polish! Isn’t it such a gorgeous colour? I love how it changes tone in different lights!!

  Fabulous outfit – as always 🙂

 5. February 2, 2011
  northernlight said...

  Oj, for en fantastisk feedback å få, dette gjorde meg veldig glad, tusen tusen takk til deg!

  Jeg håper å fortsette i samme ande selv om jeg ikke våkner opp hver dag og kjenner en super inspirasjon selv, men sånn er det vel for alle, ikke sant.

  Den skinnjakken du lurer på kjøpte jeg faktisk for 3-4 år siden og den har bare blitt finere og mykere med årene. Du finner nok ikke eksakt samme på Topshop nå, men de har en del lignende modeller, blant annet en herlig i brun mocca og samme franser på zippene.
  Lykke til på jakten!
  xx

Please leave a comment about the post if you have something on your mind, all feedback or questions to me or other comments are highly appreciated, whoever you are....