December 14, 2010

Today

Ok, finishing off some work now, feels like I’ve been running late the whole day and just missed a press event. Going for dinner at  my turkish place Sofra later, grilled halloumi here I come!

A cute tourist I met in Covent Garden, Beiru from Singapore, snapped me today, thank you Beiru! I wore boyfriend’s white McQueen shirt, leather dress Zara, snood American Vintage, boots Acne, coat H&M, bag Mulberry

Comments (2)

 1. December 15, 2010
  sigi said...

  Jeg tænker på at købe mig en Mulberry bayswater for Mac. Men jeg lurer på, er den komfortabel at bære rundt på, eller er det umulig at have den over skuldrene? I tillæg vil jeg spørge dig om hvordan lakken holder sig? Puha…mange sprgsm 😉

  Ellers vil jeg bare rose dig, og din blog! Flotte billeder!

  //sig

 2. December 17, 2010
  northernlight said...

  Hei Sigi, og beklager jeg ikke fikk svart deg tidligere og tusen takk for ros!

  Jeg tenkte Mulberry for Mac selv, men tok med min Mac i den størrelsen den var ment for for å se om den passet i den mindre modellen, hvilket den gjorde, blir ikke så mye plass til annet, men funker helt greit ettersom jeg ikke ville kjøpe en for stor veske.
  Det går helt fint å bære på skulderen ettersom den former seg etter hvert.
  Den holder seg uten problem om du er forsiktig med den, burde behandle den med krem eller noe for a lakken skal holde seg skinnende hviket jeg ikke har gjort så langt.

  Håper dette hjalp, jeg er super nøyd med min.

  xx

Please leave a comment about the post if you have something on your mind, all feedback or questions to me or other comments are highly appreciated, whoever you are....