November 24, 2010

Acne S/S 2011

The first arrivals of Acne’s Spring collection is now available online. I love this jersey set above and that gorgeous hat, perfection, looks like leather, oh I want the whole outfit!

For those of you who’s been waiting for the brown colored Acne Track boot, it’s finally here.

Comments (5)

 1. November 25, 2010
  Nicole Lisa said...

  I adore Acne, and am actually going to their store later.
  Now I have something to look for :o)
  <3 Nicole Lisa
  http://www.blushcode.com/

 2. November 25, 2010
  Frida said...

  Hei! Lurte bare på om du kunne tenke deg å lage en London guide for oss som ikke er så heldig å bo i byen? Vi er tre venninner som skal reise til London over nyttår og som gjerne kunne tenke oss noen gode tips når det kommer til butikker, restauranter,kafer,utesteder som er verd å besøke osv:)
  Har vært i London to ganger før, så hvis du har noen tips som skiller seg fra de vanlige standard guidene:)

  Ellers så vil jeg si at jeg synes bloggen din er kjempebra og jeg er en fast leser!

 3. November 25, 2010
  Banana Bob said...

  Seems there is still quite some stuff available on the H&M online shop! Just in case there is anything you wish you had bought! And please next time tell my wife that all 2500£+ Acne coats dont suit her AT ALL!!!!!

  See u soon xxx

  B

 4. November 25, 2010
  northernlight said...

  Lol, I think I’m happy with what I got already, just got the few pieces I liked, wasn’t over exited about the whole collection. Come on, she would rock that Acne fur for sure and then I would steal it from her. xx

 5. November 25, 2010
  northernlight said...

  Hei Frida, takk for feedback, klart jeg kan, har blitt spurt om det tidligere sa det kan vere en god ide. Kan lage en shopping guide spesielt for nordmenn siden svenskene og danskene allerede har en del av de bra highstreet kjedene. Kommer ogsa inkludere vintage butikker og sma boutiques. Nar det gjelder restaurant tips finner du allerede mange av dem i min sidebar under Food med linker, fra rimelige til de litt dyrere steder. xx

Please leave a comment about the post if you have something on your mind, all feedback or questions to me or other comments are highly appreciated, whoever you are....