April 12, 2011

Kitoko

I get lots of questions of what hair products I use and after years of finding my way through the jungle of products most suitable to my hair type I’ve landed on Kerastase Age Recharge, shampoo and mask, excellent moisturizing products for curly hair. Another helper in need I just discovered is this oil treatment by Kitoko, it contains oil from a North African Argan tree and can be left in damp hair, to moisture dry endings and I even use it on my cuticles and dry skin. A good thing it doesn’t cost much and you’ll find it here.

Comments (1)

  1. April 13, 2011
    Impressed said...

    Takk for tipset! Jeg er stor tilhenger av arganolje, den er fantastisk god for både hud og hår. Jeg kjøpte med meg en liten flaske ren arganolje da jeg var i Marokko sist, men den begynner dessverre å bli tom, og siden jeg ikke har planer om å reise til Marokko med det første, så har jeg vært på utkikk etter noen liknende som er tilgjengelig for meg i Norge. Denne var jo faktisk ikke så dyr så jeg slipper å betale toll for den. Men vet du om den er å få tak i noe sted i Norge? Uansett takk for et strålende tips, som sendt fra himmelen for min del 🙂

Please leave a comment about the post if you have something on your mind, all feedback or questions to me or other comments are highly appreciated, whoever you are....